Požadavky na bezpečnost trakční baterie indických elektrických vozidel-schválení CMVR

新闻模板

Bezpečnostní požadavky na trakční baterii elektrických vozidel v Indii

Indická vláda uzákonila Centrální pravidla pro motorová vozidla (CMVR) v roce 1989. Pravidla stanoví, že všechna silniční motorová vozidla, vozidla stavebních strojů, vozidla zemědělských a lesnických strojů, která se vztahují na CMVR, musí požádat o povinnou certifikaci od certifikačních orgánů akreditovaných ministerstvem Doprava Indie.Pravidla znamenají začátek certifikace vozidel v Indii.15. září 1997 indická vláda ustavila Výbor pro standardy automobilového průmyslu (AISC) a tajemník ARAI vypracoval příslušné normy a vydal je.

Trakční baterie je klíčovou bezpečnostní součástí vozidel.ARAI postupně navrhl a vydal normy AIS-048, AIS 156 a AIS 038 Rev.2 speciálně pro požadavky na bezpečnostní testy.Jako nejstarší standard bude AIS 048 nahrazen AIS 156 a AIS 038 Rev.2 od 1. dubna 2023.

Standard

Silné stránky MCM

A/ MCM se věnuje certifikaci baterií více než 13 let, získalo si vysokou reputaci na trhu a dokončilo testovací kvalifikace.

B/ MCM dosáhla vzájemného uznání testovacích dat s indickými laboratořemi, test svědků lze provést v laboratoři MCM bez zasílání vzorků do Indie.

项目内容2


Čas odeslání: 12. září 2023